Søndervig Feriepark

Projektet Søndervig Feriepark

Søndervig Feriepark er under opførelse, og du kan allerede nu opleve de første af de skønne ferieboliger. Kontakt os her, hvis du ønsker at leje eller købe bolig.
 

En verden af oplevelser venter

Planlagt opstart af centerbyggeriet er 2019 - med bl.a. et af Nordens største badelande på ca 10.-12.000 m².

Badelandet er planlagt udformet som identiteten af Ringkøbing Fjord lagt under tag. Badelandet vil indeholde lokale enemærker i forenelighed med den omkringliggende natur.

Lyngvig Fyr i kopiform vil være rutsjebanernes omdrejningspunkt og Ringkøbing Fjords udformning inddrages i form af strømkanaler ved udløbet af Skjern enge - ved Holger Danskes nye hjemsted Skjern.

Havets indløb i Hvide Sande vil være bølgens adgang mod slusen, som til tider vil åbne sig mod havets brusen i form af udendørsbassinet, som strækker sig mod vest mellem klitterne, og mange andre sjove og identiske sammenfald.

Dertil kommer der naturligvis et eksklusivt kurområde i badelandet, et torvemiljø i centret med inspiration fra den nærliggende købstad, Ringkøbing, et kæmpe lege- og actionland for de unge gæster og meget, meget mere...

 BOOK
dit ophold

 

VESTJYSK NATUR, NÅR DEN ER BEDST

Området har nogle af landets bedste muligheder for windsurfing, mange naturcykelstier, muligheder for strandture på hesteryg og kanoture i de lavvandede fjordområder. Oplev endvidere det fantastiske fugleliv, som høres og ses omkring Veststadil fjord.

Husenes beliggenhed er op til golfbanen og flere ud til nyudgravede søer - alle ca. 500 meter fra stranden, og max 200 meter fra Søndervigs livlige butiksgader. .

Havnebyen Hvide Sande og købstaden Ringkøbing ligger i cykelafstand til feriecenteret.

Se mere om området  på www.sondervig.dk og www.hvidesande.dk.

 

 

 


Nyd beliggenheden fra luften
- og se, hvor tæt ferieparken er på strand og by.

(åbner Youtube)

se dronefilm fra søndervig

Kontakt

Søndervig Feriepark 

Lodbergsvej 73-77
Søndervig
6950 Ringkøbing

info@sondervig-feriepark.dk

Salg

Nybolig Ringkøbing

ENGHAVEVEJ 18
6950 Ringkøbing

Tel. +45 97 32 43 44

www.nybolig.dk

Sociale Medier

Besøg os på Facebook

Deling